58335428_BSR_AGENCY

Adres & route

De EK Indoor Atletiek 2025 zal gaan plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn. In deze sportaccommodatie zullen de atleten het tegen elkaar opnemen. Het adres van Omnisport Apeldoorn is De Voorwaarts 55, 7321MA Apeldoorn. 

 

OV

Omnisport is makkelijk bereikbaar met het OV. Apeldoorn heeft drie treinstations. Station Apeldoorn de Maten is het dichtstbij, vandaaruit loop je in tien minuten naar Omnisport. Vanuit station Osseveld is het vijftien minuten lopen. Check de NS-reisplanner voor jouw optimale verbinding en alle vertrek- en aankomsttijden.

(OV-)Fiets

Met een (OV-)fiets fiets je vanaf centraal station Apeldoorn in tien minuten naar Omnisport. Raadpleeg google.nl/maps voor de route of volg de aanwijzingen hieronder:
Fiets vanaf station Apeldoorn de Sofialaan op. Fiets de laan uit totdat je rechts de Molenstraat op kunt fietsen. Fiets over het water en sla dan rechtsaf bij het kruispunt. Sla bij het eerstvolgende kruispunt linksaf. Daarna, sla bij de eerstvolgende mogelijkheid rechts, de Dianalaan op. Fiets die laan helemaal uit totdat je aan je rechterhand het spoor over kan. Fiets dan rechtdoor totdat je Omnisport Apeldoorn voor je ziet. 

Auto 

Neem vanaf de A50 afslag 24 Apeldoorn en sla rechtsaf de N345 op. Sla dan linksaf bij het eerste kruispunt dat je tegenkomt. Aan je rechterhand vind je Omnisport Apeldoorn. 

Bij Omnisport Apeldoorn kan je gratis parkeren. Houd er wel rekening mee dat deze parkeergelegenheden snel vol zijn.